Gevelrenovatie houdt u en uw gevels in conditie

Uw woning of bedrijfspand is een waardevol bezit. Het is dan ook zeer belangrijk dat uw gevels in een goede conditie zijn en dat u passende maatregelen neemt als de weersinvloeden op uw gevels zichtbaar gaan worden. Dit uit zich aan de buitenzijde onder meer in vochtvlekken die lang blijven zitten, stenen die kapot springen en voegen die beginnen af te brokkelen. Is dit het geval? Laat dan uw gevels repareren en pas de noodzakelijke gevelrenovatie toe. Doet u dit namelijk niet en laat u de weersinvloeden hun werk doen, dan zullen uw gevels gaan doorslaan, krijgt u last van schimmels en zullen er vroeg of laat scheuren gaan ontstaan. U bent dan veel duurder uit om de schade te laten repareren.

Gevelrestauratie is een specialiteit van de Gevelspecialist

Gevelrestauratie aan panden met een cultuurhistorische waarde is een specialisme van de Gevelspecialist uit Vught. Onze vakbekwame medewerkers zijn er trots op, dat zij frequent worden ingeschakeld voor de restauratie van de gevels aan dergelijke oude gebouwen. Zij vinden het een uitdaging om de complete gevels van dergelijke gebouwen weer in de oorspronkelijke staat terug te brengen en op deze wijze bij te dragen tot het behoud van ons cultuurgoed. Bij zowel gevelrenovatie als gevelrestauratie wordt gebruik gemaakt van voegrenovatie voegwerk zoals de knipvoeg, snijvoeg, geborstelde voeg en de platvol strakke voeg. Referenties over door ons gerestaureerde en gerenoveerde gevels stellen wij op aanvraag graag ter beschikking.

De Gevelspecialist brengt uw gevels weer in topconditie

Bent u op zoek naar een gevelrenovatie of gevelrestauratie specialist? Dan bevelen wij onze diensten graag bij u aan. Voor een vrijblijvende afspraak belt u 073-6568619 of stuurt u een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.